Integritet

Integritet

ES Property and Investments Ltd - Sekretessmeddelande

ES Property and Investments Ltd ('ES Property' / vi / oss) som handlar som www.newspanishproperties.com ger kunder råd om frågor som rör köp, uthyrning och försäljning av fastigheter i Spanien och för att göra detta på ett effektivt sätt samlar vi in och använda personuppgifter.

A) Vem är personuppgiftsansvarig?

Vi är '' registeransvarig '' för de personuppgifter som vi samlar in från dig själv.

Du kan kontakta oss per telefon på 0161 860 5111, e-post info@newspanishproperties.com eller skriva till: ES Property and Investments Ltd, 7 Christie Way, Christie Fields · Manchester · Lancashire · M21 7QY.

B) Rättigheter för individer

Dataskyddslagstiftning ger individer rättigheter i samband med behandling av deras personliga information. Om du vill utöva dina rättigheter, vänligen skicka en begäran via e-post till info@newspanishproperties.com så kommer företaget att svara inom en månad. Vi kan söka förtydliganden om din identitet innan du fortsätter och viktigare är det ingen avgift för denna tjänst. Dina rättigheter är:

1. Rätt att informeras - skyldighet att tillhandahålla "rättvis bearbetningsinformation" genom sekretessmeddelanden.

2. Rätt till tillgång - individer måste ha tillgång till sina uppgifter för att säkerställa att de behandlas lagligt.

3. Rätt till rättelse - du har rätt att få felaktiga personuppgifter rättade eller kompletterade om de är ofullständiga.

4. Rätt att glömmas bort (är inte absolut och gäller endast under vissa omständigheter) - du har rätt att radera alla dina personuppgifter.

5. Rätt att begränsa behandlingen - du har rätt att begära att deras personuppgifter begränsas eller upphävs. Detta är inte en absolut rättighet och gäller endast under vissa omständigheter.

6. Rätt till dataportabilitet - du har rätt att få dina personuppgifter överförda till dig själv eller till en annan registeransvarig i ett vanligt använt, strukturerat och maskinläsbart format.

7. Rätt att göra invändningar - du har rätt att motivera, av skäl som rör din specifika situation, när som helst behandling av personuppgifter.

Du har rätt att klaga till informationskommissionären - www.ico.org.uk

Personlig information du väljer att tillhandahålla

Registreringsinformation

När du registrerar dig kommer du att tillhandahålla följande information;

  • namn
  • E-postadress
  • Hemtelefonnummer

· IP-adress kan fångas

E-postinformation

Om du väljer att svara med oss via e-post kan vi behålla innehållet i dina e-postmeddelanden tillsammans med din e-postadress och våra svar.

Vad sägs om andra webbplatser som är länkade till vår webbplats;

Vi ansvarar inte för de metoder som används av webbplatser som är länkade till eller från vår webbplats eller informationen eller innehållet i den. Ofta tillhandahålls länkar till andra webbplatser endast som en pekare till information om ämnen som kan vara användbara för användarna av vår webbplats.

Kom ihåg att när du använder en länk för att gå från vår webbplats till en annan webbplats, gäller inte vårt sekretessmeddelande längre. Din surfning och interaktion på någon annan webbplats, inklusive webbplatser, som har en länk på vår webbplats, är föremål för webbplatsens egna regler och policyer.

C) Hur bearbetar vi den information som du ger oss;

1. Alla personuppgifter som behandlas av oss för dina räkning förvaras i Storbritannien eller på datorservrar inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet.

2. Vi kommer att använda de personuppgifter vi samlar in för att säkerställa att du får snabb service och för att förbättra din interaktion med oss.

3. Uppgifterna används för att hantera dina specifika behov i förhållande till fastigheter i norra Spanien och andra allmänna förfrågningar från våra kunder.

4. Den rättsliga grunden för behandling av dina personuppgifter för ovanstående syften är kontrakt.

D) Hur länge behåller vi personlig information;

Alla uppgifter relaterade till betalningar mellan oss kommer att sparas i 7 år för att överensstämma med våra rättsliga skyldigheter avseende bokföring enligt Finance Act 2008.

Annan information kan sparas på obestämd tid om det finns fler frågor, såvida du inte begär att vi raderar uppgifterna i förväg.

E) Mottagare av din information;

I den utsträckning det är nödvändigt att tillgodose legitima intressen kan dina uppgifter avslöjas;

  • Vår e-postleverantör

· Fastighetsmäklare i Spanien

F) Meddelande om ändringar i vår sekretesspolicy;

Vi kommer att publicera information om eventuella ändringar i vår integritetspolicy på den här webbplatsen för att säkerställa att du hålls uppdaterad, alltid medveten om den information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om någon, vi delar den med andra partier. Denna sekretesspolicy uppdaterades i oktober 2019.

G) Ytterligare information

Om du behöver ytterligare information om användningen av dina uppgifter eller vill göra en begäran om rättigheter relaterade till dina personuppgifter som behandlas av oss, vänligen kontakta info@newspanishproperties.com

Newsletter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Receive our latest property listings & special offers straight to your inbox

© 2021 NEW SPANISH PROPERTIES - All rights reserved Privatliv Betingelser Cookies Web karta

Design: Mediaelx

Fastighetsvarning Fastighetsvarning